Geen producten (0)
Geen producten (0)

Louis Asscher tas, Designer bag van Jeans met roze

€ 289,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Louis Asscher tas, Designer bag van Jeans met roze applicaties

 

Super gave Ibiza tas met vele prachtige ornamenten.
Met de deze tas koop je niet gewoon een tas! Maar je koopt als het ware een echt kunstwerk.

De eneLouis Asscher tas is nog mooier dan de andere en is een explosie van kleur en vrolijkheid.

Neem een kijkje naar de details van deze tas, zoveel ornamenten, kralen en bandjes
die er allemaal met de hand erop genaaid worden.
Uren werk zit er in een tas en geen enkel exemplaar is hetzelfde!
Ieder item is mooi en uniek. Je zou ze allemaal welwillen hebben, zo mooi zijn ze....

Het verschil van deze tassen zit in de details! Kijk goed naar de details van elke tas. Handgemaakt, kwalitatief, vakmanschap en design. Alles wat je zoekt in een unieke designer tas!

Je bent echt de de enig(st)e bent met deze Louis Asscher tas, want er is ook echt maar 1 van!
Deze dus..... De tas van de foto is de tas die geleverd wordt.
En iedere tas is uniek.

En ieder label aan de tas wordt persoonlijk door de ontwerper, Louis Asscher ondertekend.

De afmeting van deze tas is: 53 x 38 x 15 cm

***************************************************************************

Hieronder een stukje over Louis Asscher zelf:

Ik ben altijd een creatief persoon geweest, steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen in het leven. Ik vind het belangrijk om altijd vooruit te kijken en steeds nieuwe doelen te stellen. Mijn levensmoto is: ‘Als je gezicht naar het verleden gericht is, staat je rug naar de toekomst.’ Als dit het geval is, moet je je omdraaien!  En vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat als een deur sluit, er ergens anders een raam opent. Je hoeft het alleen maar te vinden!

Ik geloof ook in sprookjes. Dat is de reden waarom ik een bijzondere tas wilde ontwerpen en creëren die een magische uitstraling heeft en totaal anders is dan andere tassen. Het resultaat is niet één tas, maar een hele collectie kleurrijke handtassen. Ik ben dan ook erg trots om jou mijn nieuwe tassenmerk voor te stellen onder de naam ‘Louis Asscher’. Ik weet zeker dat mijn handtassen en clutches jouw verwachtingen zullen overtreffen!

Onze tassen zijn exclusief,  uniek en totaal anders dan alles wat je al kent! Ik ontwerp de tassen hier in mijn studio in het World Fashion Center in Amsterdam. De tassen worden met de hand gemaakt in Seoul, Korea door Thamela en haar volwassen zonen Hazi en Noah. We werken zeer nauw samen, ik bezoek hen wanneer ik kan en we hebben voortdurend contact. Elke tas is volledig met de hand gemaakt, elke steen, elk ornament wordt met de grootst mogelijke zorg en aandacht bevestigd aan de tas. Het maken van de tassen is een tijdrovend proces, waarbij oog voor detail en ware liefde voor het eindproduct onontbeerlijk zijn. Dit is de enige manier om een echt uniek product te creëren! Steen per steen en met een vleugje magie komen onze tassen tot leven!

Elke tas of accessoire  wordt door mij persoonlijk gecontroleerd. Op deze manier kan ik tassen van de hoogste kwaliteit garanderen. Ik hecht ook veel waarde aan klanttevredenheid, daarom bied ik de best mogelijke service. Ik wil steeds met jou verbonden zijn en luisteren naar wat je te zeggen hebt. Vervolgens combineer ik  je feedback met mijn eigen ideeën. Op deze manier kan ik nieuwe producten blijven ontwikkelen die jouw verwachtingen zullen overtreffen!

Louis Asscher handtassen: Voel ze, probeer ze, gebruik ze, durf anders te zijn en bereid je voor om verliefd te worden!

Een vleugje magie,

Louis

 

Reacties