Oprichtster Patrice van StyleTrash aan het woord

Oprichtster Patrice van StyleTrash aan het woord

Tja, waarom eigenlijk een website beginnen die StyleTrash heet? Nou, die vraag is vrij simpel te beantwoorden; ik hou zelf namelijk niet van maar 1 stijl. Ik ben eigenlijk nogal tegendraads en hou van allerlei stijlen en het liefst door elkaar heen. Trash klinkt misschien wel niet zo positief, maar het is een knipoog naar de verzameling van stijlen die we op onze website voor jou verzameld heb.

Ik houd geen rekening met of het hip of trendy is. Sommige spullen die ik inkoop neigen naar chique, zoals de Louis Asscher tassen, maar andere spullen gaan weer meer richting de Ibiza en Boho-Gypsy scene met als prominent voorbeeld de prachtige collectie van Pretty, Hot & Tempting (PH&T). Mijn doel is dat ik me ergens goed bij moet voelen als ik iets creëer of inkoop en dat gevoel probeer ik daarna altijd over te brengen op m’n klanten.

Kort samengevat: StyleTrash staat dus eigenlijk voor een hele hoop stijlen die dwars door elkaar lopen. Catchy naam toch…? Stijlvol, maar toch een beetje rommelig…haha, net als ik!

En zo sta ik namelijk ook in het leven. Vandaag is het dit en morgen is het dat. Maar altijd een mix, dus bijvoorbeeld een simpele outfit maar dan wel met Boho oorbellen. De ene dag loop ik rond als een Gypsy en de volgende dag een strakke spijkerbroek met hippe sneakers.

 

image2

Ik hou er van om dingen te creëren, te ontwerpen en te maken. Ik loop over van de ideeën en ze hebben niet 1 stijl, maar ze hebben wel 1 gemeenschappelijke deler en dat is kleur! Ik hou van kleuren, hoe kleurrijker hoe beter voor mij. Dat kunnen uni-kleuren zijn of dessins en ik vind het prachtig om deze kleuren en dessins te combineren.

Dit resulteert echt in unieke items, want alles wat ik zelf maak, daarvan is er steeds maar 1. Je zult bij mij dus nooit iets vinden wat gelijk is aan een ander artikel. Ik heb ook gewoon te veel ideeën om steeds hetzelfde te maken.

Het 1 is nog niet af of ik ben al weer met wat anders bezig…haha.

Mijn werkkamer puilt uit van de stoffen, kralen, fournituren waaronder bandjes, lintjes, franjes, buttons, veren enz. enz.

 

Zo struin ik bijvoorbeeld heel internet af op zoek naar kleurrijke items, spulletjes die ik kan gebruiken voor mijn eigen ontwerpen, maar ook naar items en merken die ik zelf leuk vind om in te kopen en te verkopen via de website.

Ik heb het geluk veel te kunnen reizen en op deze trips kom ik vele leuke spulletjes tegen die in de koffer gaan voor mijn projecten of gelijk voor de verkoop via StyleTrash.

Het is een grote verzameling van kleurrijke, trendy en One Of A Kind (OOAK) stijlen.

 

Op StyleTrash kun je het volgende verwachten: Ibiza-Style, Boho-Style, African-Style, Asian-Style, Vintage-Style, Rock Chick-Style, Unique-Style, Gypsy-Style, Festival-Style.

Maar vooral jouw stijl!

 

Ontzettend veel plezier bij je verdere bezoek aan StyleTrash!

 

XOXO

Patrice

 

0 Comments

No comments yet

Leave a comment

Cancel

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.